Löööördag.

Ja hopp då va julafton å allt de där över! Orkar inte berätta om julafton men de va allt okej. sov över hos syrran och så va vi ute å gick en sväng allihopa på juldan, dennvy skulle plocka upp alexanders hummertina som de glömt och tatt upp och i där så låg de en hummer, en liten krabba och en ulk. Fast hummern & krabban hade nästan åte upp den haha:D iaf sen gick vi hem til syrran och dom igen och vi kolla på film å sen skulle vi äta, för då va även inga-lill och janne där, sen så åkte ja , erik & martin till bästorp och gav whiskas å hunnera mat sen så åkte ja & erik till ed å martin till mld, gjorde i ordning oss å börja dricka sen så kom helena & hanna me julklappar! fick örhängen, body lotion me glitter och chocklad ! :):) taaack så mkt mina underbara tjejor !! <33
Sen så drack vi å sen gick klockan så fort sen gick vi till kalle en liten sväng sen fram te ed och försökte oss på hotellet ! och alla vi tre kom in på ngt sätt!:S gött som fan vart de iaf! en hel del fölk och det ble fanimej dans hela kvällen lång! Haha jonny matte lärarn va där också ^^ haha va lite kul tkr ja :D men de värsta va ju att hanna tappa sin telefon! men de va ngn som hade hittat den, men ngn jävel hade tatt sim-kortet ! jävla idioter, va fan ska dom me de till ?:S:S:S! ja man slutar aldrig förvånas över folk! men förutom de me hannas mobil så va de en jävligt lyckad kväll! :) bilder från hotellet kommer när ja e hemma och kan lägga över dom te datan,är i röllan nu! nepp nu ska ja iväg till ed sen så ska ja & erik till överby en sväng!:D:D

Va fan händer på nyår då?? :S

Hade bäst !

Puss /   <3


Dan före dan.

Ja då sitter man här tio i nio dan före dan. Har klätt granen och satt upp tomtar å så.. när ja plocka upp mina tomtar så tänker ja på när man va mindre ! Allt va så mysigt och man älska julen. spec på julafton när tomten skulle komma, men idag, så spelar det ingen roll för mig, det är ju mysigt  men det blir aldrig som när man va liten, fast även under julen så tror ja att det är fler än mig som känner sig som små förväntansfulla barn igen. Ååh va ja saknart!
Men nu ska ja kolla runt å se om ja hittar ngt smarrit recpet på ngt gött som ja kan ha me mej till syster yster i morrn!
Jopphopp!
Ni får haa en wonderbar julafton ska vell se te å skicka ngt litet kuligt sms te er oxå;) haha
Sen på juldan så blire paartaj!
Fast alla själar ska till hotellet,va annars, får se om ja hittar ngt bra sällskap å försöka smita in där me:D annars så får de bli rätt lungt för min del tror ja ;(

Ja & Erik har varit tsm i över 14 månader nu! :D  whooho

Jul Pussar På Er Sötongar!


När allt är upp och ner.

Ligger i sängen och har min snarkande pöjkvän breve mig och kan verkligen inte sova. Fasar verkligen över jul afton, visst de ska vell bli mys, erik ska ju va med men ändå. Pappa kommer inte vara med, vi skall åka till syrran på jul aftons mörra och ja åker vell hem på jul dan men mamma stannar tills annan dan om inte längre.
 På jul afton så har vi varit hemma så länge ja kan minnas, pappa var inte den som ville åka någonstans, han ville att man skulle vara hemma i Bästorp på jul afton, som han allt varit uppväxt med. Jag tycker de är svårt att vara hemma över huvud taget för ja tänker alltid på han. Nu har ja låge och gråte en stund de enda som kommer upp är när han släppte av oss vid bryggan, och va han sa och senare när vi kom hem och mamma kom emot mig....hur kan något sånt här förjävligt hända? De är inte rättvist för fem Jävla öre!! Att jag vid 16 års ålder förlorar min far, bror och syster förlorar också sin far, mamma sin man. Farmor sin son, dennvy sin svärfar, alexander och emilia sin morfar, birgitt, maj-lis och gunilla mister sin lille bror. Och alla förlora han, ja alla förlora han på något sätt. Och allt gick så fort, bara på någon sekund va han inte längre med oss. Man bär med sig mycket tung sorg, mycket sömnlösa nätter, mycket oro, mycket tårar, men även mycket bra minnen. Att veta att man aldrig lär se igen han är overkligt. <3
- Pappa vi saknar dig <3<3<3



 - Pappa och Emilia midsommar 2007 <3

wöhö va gött!

Ja nu har ja slutat sista vanliga skoldan detta året :D har redovisat turism arbetet idag ocksåf fan va gött att det är klart säger ja bara! Så nu ska ja åka till bäckefors om en halv timme så hämtar erik mig där sen så ska vi till uddevalla och handla julklpaar , de sista två ggr ja har vart där så har det inte blitt en enda julklapp! men nu har ja bestämt mig me va ja ska köpa till alla oxå:D gött de! sen ska ja försöka hitta ngt til mig själv också:)
hade fotbollsturnering i går på skolan med, usch de va pinsamt, vi kom sist :$
Har vart dårlig på att skriva :$ ja vet, men har nästan inte vart hemma denna veckan:( i fredags så va hanna hos oss i lägenheten, så kolla vi på idol å bara myste! men sen så skulle vi se på motorsågs massakern men de våga inte hanna! haha så då gick vi och la oss ve ett ist. sen så  blev de som de blev, ngn hade nog mystigt  den natten iaf! haha!!
och på lördan så åkte ja å hanna och sola , fan va gött å inte va bakis för en gångs skull haha. sen så åkte hanna hem och syrran & emilia kom och maria skulle färga håret på mig , igen. haha . sen så kom emilia upp på kvällen och skulle sova hos oss;) haha mys ble de ;) sen så vakna hon vid 8 men så fick hon ligga breve mig och då sov vi te halv tio! gött gött sen så gick vi till lekparken sen så åkte vi hem slappa och sen körde vi egran ve sen så laga syrran mat sen slappa vi bare resten av dan. nej nu ska ja  kolla runt egran sen åka! får skriva mer i helgen hade gött gött!; )
Puss / J



JAG VILL HA SNÖ PÅ JULAFTON!!!!!!!


6 dar kvar!

Onsdaag! + Utvärdering av helgen! :)

Japp skrev inget mer i går va hemma sen åkte ja till Erik igen. Men ja får vell utvärdera lite om helgen som va då!
I fredags så ble de så att Erik körde, de va ja,Mia,Stefan,Karla,Sebbe & så hämta vi Simon & Jimmy i Mld. Sen drog vi vidare till Vänersborg där  Eva va ! jädrit sköj va de faktiskt dansa som en gaaaring! Sen så skulle vi åka hem ve två. stackars erik, värmen funkar inte riktigt där fram i vanen så han frös om bena som ja venne vad!
Men men vi kom hem iaf, va vell hemma halv fyra kvart i fyra, skulle upp 8 oxå! skulle te stan me eriks mamma & pappa ;) va gött trött iaf! Blev inga julklappar i stan inte.! hitta ingenting! ja köpte ett par byxer,en tröja & en kofta de va de ja hitta. Sen åkte vi hem ve typ fyra men erik hade ju bilen i bäckefors sen så åkte vi direkt till Mld för erik skulle köra åt min bror så ja fick va i hans lägenheten splea guitar hero & kolla på tv. Sen kom erik hem ve elva så kolla vi på film å myste sen åkte han å hämta Martin å dom i thln igen. Haha en av dom som va me ble utsläng efter en halv timme så han å hans bror fick åka poilsbil hem hahaha! Så kan de gå när man e fuller ;)
Men när Erik hade åkt å skulle hämta dom så skulle ja kolla på film men ja somna sen så vakna ja inte förrän sju på mörran av att erik låg breve mig å snarka haha så ja märkte inte när dom kom hem ens. Men de va så jävla äckligt för ja hade vakna & kolla på dom när dom hade komme hem å typ sagt hej. de kommer ja inte ihåg! usch sånt e äcklit när man inte vet att man gjort de !
Sen på mörra så va i vell där tills elva sen åkte vi till ed å bare tog ett lungt somna i soffan & vakna kvart över fyra ja fick ju fan panik skulle ja på torget ve fem å kröna tänk om ja hade söve en timme längre å missat de! usch va pinsamt!
Men men gick ju bra, bara att granjävlen ramla när ja stog på scen! haha de va faktiskt inte ja som rev när den ja va inte ens när den! Såg säkert ut så men de gjorde ja inte! Ble lite put för ja trodde ja skulle sätta på kornan på Magdalenas huvud men nehe då de gjorde Rune ist ! :O De va vell dä ja va där för! Va vet ja, han kanske trodde han va lucia förra året... vem vet !
Gjorde iaf Nathalies dag & de ska man va stolt över ! (Y) haha
Sen åkt ja på buggen, var avsluting oxå så ! De va sådär, väldigt lite fölk fick mej en dans me läppgubben oxå haha!;)sen så va ju helena,hanna,amanda & johanna me i dalslänningen oxå! tyffingar ! haha:)
Nä nu får de bli lite bilder från i fredags !

Hade gött! / J






Simon får avsluta denna kväll! :D


Tisdag!

har inte skreve sen i lördags har ju inte vart hemma heller så. men men har aldrig vart så trött som ja är nu i dara vet inte varför! igår blev de i allafall klart om hur vi ska göra med jul klpaarna och eftersom det inte skall bli så himmla mkt pengar vilket det lätt  blir, så har vi lottat och där är ja,amma,syrran,dennvy, brorsan & erik med , inte emilia och alexander för dom e ju så små så dom köper man ju till ändå. men det blev iaf klart att ja skall köpa till brorsan, & dennvy skall köpa til mig haha de blir nog inte så himmla seriöst det jag ja ska få :D haha.
nej nu får ja forstätta jobba. men men skriver mer sen när ja kommer hem, skriver om helgen å så då med tror ja !
Puss ha de gött  / j




TA MIG HIT!


stressiiigt!

Ja då va man hemma :D ska duscha & raffsa fram nöe klär sen så ska ja till ed till erik börja dricka lite, sen så ska vi till vgb på Eva Eastwood ! :) hör å häpna ,erik ska köra :D haha sen så ska vell ja, mia, stefan & sebbe me ! hoppas de blir fler fölk så äre roligare ! haha :D nej fan nu måste ja göra mej i ordning! höres i mörra! om ja har överlevt! ja ju till stan i morrn me!
jaja de löser seeej!
hade gött!
puss / J





Slask fredag!

ja då var de fredag igen och ja sitter i skolan och skriver på mitt jävla turismarbete som vanlit. känns som man aldrig blir klar met! jälva drit! jävla gött väder ida iaf :D älska snö haha fast de skall vara kallare ute då, men de skulle ju regna sen me :( ajja imorgon ska ja me erik å hans mor & far till stan! sköj sköj! fast ja brände nästan alla pengarna i onsdags när ja va i stan haha men ska bara försöka hitt ett bar byxer & julklapp till erik så kanske ja är nöjd :D
sen på kvällen så ska erik köra min bror me flera till vänersborg först å sen till trollhättan & sen så ska han åka tillbax till martins lägenhet i mellerud å där ja vell antagligen ja sen så ska han åka och hämta dom på natta igen, sen på söndag så äre lucia kröning & ja ska antagligen kröna årets lucia men men får vell gå upp till morgan sen när ja komem till ed, eftersom han inte har ringt heller ! åh så har ja bugg avslutning på kvällen där me.. jaja usch 19 dar kvar te jul nu me !
nej ja får skriva mer när ja kommer hem, ska försöka lägga upp lite bilder oxå! hehe. hade gött så länge !
Pussar! <3

onsdag !

nu sitter ja i skolan och jobbar med mitt turism arbete. försov mig i morse oxå så ja fick ta den sena bussen till skolan.  Nathalie är ju här på skolan me ida ! :) wiie, hon ska ju kanske börja här, men hon har ju tydligen misat så mkt i köket, men de är ju inte mkt teori hon har missat. men men hoppas hon börjar här iaf ! :) har ju inte träffa na på två år tror ja ! :( ´
Skulle till stan sen me rebecca egentligen men hon ble ju sjuker och ingen annan vill me :( hanna är gött sugen påt men ja ska allt dra me na ! hon vet inte va ho ska köpa säger ho, men de löser sig alltid, spec me hanna ! haha
nääh får vell fortsätta & hitta nö om store ed (Y) haha
skriver mer sen!
Hade gött!
 Puss

Tisdag!

Hopp Hopp. ¨
Ja tråkig da i skolan som vanlit. Älskling kom å hämta mig & hanna ve sockenstugan & körde oss till hannas café så fika ja & hanna sen så skulle hon me bussen hem sen så åkte ja till älskling & va där en stund, sen så åkte vi & hyrde film & ja sola sen så åkte vi å handla sen till lägenheten sen så laga erik mat sen så åkte heem till ljuva Bästorp haha och nu har ja försökt att greja lite me min blogg hinner inte mer nu ska se på film me älskling, som vanlit ;) haha
Blir barnhemmet , tror ja den hette ??! skräck iaf (Y) :) haha
och i morrn så ska ja å rebecka till ua efter skolan ;) (Y) gött !
Nej nej nu får ja dra mej! hade gött!
Puss ! <3

Va fan ska man göra när man inte vet vilket som är rätt ? blir så arg på dig !